Маршал Тито бр.130 - 2330 Берово - Тел. +38933471101

За нас

Повеќе за нашата приказна

Добредојдовте во Мрс

Откријте ја нашата приказна

Во центарот на Берово се наоѓа ресторанот Мрс, познат по највкусната храна во градот. Ведрите лица на домаќините се секогаш расположени да Ве пречекаат за да ги пробате нивните домашни специјалитети.

Модерна кујна

со децениска традиција

Ресторан Мрс со децении ја одржува традицијата на модерна кујна со традиционални домашни рецепти. Во совршено смирено опкужување за собир со пријателите или фамилијата, секогаш Ве инспирираме со уникатна и вкусна храна.

49

Години искуство

365

отворени денови во годината

52

специјалитети

12,300

Услужени гости