Маршал Тито бр.130 - 2330 Берово - Тел. +38933471101

Цезар со пилешко

Цезар со пилешко

By

[марула, варено јајце, сланина, крутони, малешевско биено сирење, пилешко печено на жар, зачини]

Like: