Маршал Тито бр.130 - 2330 Берово - Тел. +38933471101

Контакт

Ги очекуваме Вашите пораки

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Сакаме да ги слушнеме Вашите мислења, искуства и препораки.

Адреса: Ул. Маршал Тито бр.130, 2330 Берово, МК
Phone: +389 33 471 101
Email: contact@restoranmrs.com